TIEDOTE 3.4.2023

Hämeen Lukko siirtyy osaksi Loihde-konsernia

Hyvä asiakkaamme,

Hämeen Lukko  3.4.3023 allekirjoitetulla sopimuksella siirtynyt osaksi Loihde-konsernia, joka on turvaratkaisuihin ja digitaaliseen kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayhtiö. Loihteen liiketoiminnasta noin 2/3 muodostaa turvateknologian ja tietoturvan palveluita toimittava Loihde Trust, jonka kanssa aloitamme välittömästi tiiviin yhteistyön.

Osana Loihdetta saamme nyt leveämmät hartiat ja pystymme palvelemaan asiakkaita myös laajemmissa hankkeissa. Loihteen tarjooma turvateknologiassa on meitä laajempi, mikä tuo myös meidän asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia parantaa turvallisuuttaan. Ilmoituksensiirtopalveluissa meillä on yhteistyötä jo nyt, sillä olemme toimineet jo pitkään Loihteen jälleenmyyjänä.

Yrityskauppa ei muuta sitoumuksiamme asiakkaidemme, sidosryhmiemme tai henkilöstömme suuntaan. Hämeen Lukko jatkaa toistaiseksi erillisenä yhtiönä, mutta suunnitelmissa on liittää se Loihde Trust Oy:hyn, myös juridisesti tämän vuoden lopussa. Tiedotamme siitä myöhemmin, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Olen itse siirtymässä syrjään yhtiön toiminnasta, mutta muuten tutut yhteyshenkilönne ja muu henkilökunta jatkavat yhtiön palveluksessa. Vetovastuun yhtiöstä ottaa teille tuttu mies Mikko Järvenpää.

Annamme Mikon kanssa mielellämme lisätietoja ja vastaamme kysymyksiinne, niin erikseen kuin tulevissa tapaamisissamme.

 

 

Turvallisin terveisin

Marko Järvenpää

 

 

hameenlukko@hameenlukko.fi                                     Puh 020 7417741

mikko.jarvenpaa@hameenlukko.fi                                 Puh 040 5525565

marko.jarvenpaa@hameenlukko.fi                                Puh 040 0203685